Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

MIREM AMB ULLS D’APRENDRE (Continuem….)

MIREM AMB ULLS D’APRENDRE (Continuem….)

Hi ha moments que el xumet és necessari i, fins i tot,  podríem dir  important per l’infant perquè l’ajuda a controlar les seves emocions o necessitats. Però nosaltres volem posar èmfasi en aquells moments que no toquen, que se li dona per costum, sense que l’infant ni tan sols el demani.
Hem de pensar que el xumet no l’ajuda en l’aprenentatge del llenguatge , tot el contrari, el dificulta, no el deixa vocalitzar correctament.

Tampoc hem d’obviar altres factors que ajudaran a l’aprenentatge de la parla: el fet de mastegar, dialogar amb els infants, fer jocs de moviments amb la boca, cantar, explicar contes…. En definitiva ser i estar per ells/es.

Us adjuntem aquests dos articles que creiem són prou interessants:

1-https://www.criar.cat/noticia/173/quins-son-pros-contres-utilitzar-xumet

2-https://www.rosasensat.org/revista/infancia-248/infant-i-salut-com-afecta-als-infants-la-poca-estimulacio-en-el-llenguatge/

No Comments

Post A Comment