Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

NADAL ESTÀ A PUNT D’ARRIBAR !!!

NADAL ESTÀ A PUNT D’ARRIBAR !!!

El passat dilluns 11 de desembre vam tenir, un any més, la visita dels alumnes d’Infantil de l’escola Benaula. Van venir a cantar Nadales i a desitjar-nos unes bones festes. Ho van fer molt i molt bé. Els infants de la llar van passar una estona molt divertida i alguns van poder saludar als seus germans/es. Les educadores vam poder retrobar-nos amb antics alumnes, quina il·lusió.
Desitgem poder continuar amb aquesta ja tradició de cantada de nadales. GRÀCIES, ESCOLA BENAULA.

No Comments

Post A Comment