Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

Mirem amb ulls d’aprendre

Mirem amb ulls d’aprendre

Des del SE CRP LA Selva, es porta a terme unes trobades “INTERCANVI 0-3 ANYS” on els equips directius de diferents centres educatius de la zona, treballem per millorar en l’àmbit de l’educació i aprenentatge dels infants i alhora acompanyar a les famílies durant aquesta primera etapa.

Per a un infant és molt important crear un vincle emocional i afectiu amb les persones del seu entorn per aconseguir un desenvolupament sa.

Per què els adults no podem imitar aquests dos infants i riure amb els nostres fills/es sense cap altra distracció?

No Comments

Post A Comment