Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

Unes mirades innocents

Unes mirades innocents

Dilluns enmig de la mandra i de l’emoció del retrobament vam gaudir d’una sorpresa. Els Reis de l’Orient, anant cap a casa seva , van venir a la llar per acomiadar-se i donar-nos els seus regals. Tant els petits com els grans vam tenir una gran alegria tot i que cal dir que algun infant se’ls mirava diguem-ne por o desconfiança, però les reaccions van ser molt positives, com es nota que ja els havien vist dies enrere. Fins a l’any vinent, Ses Majestats!!! Moltes gràcies .

No Comments

Post A Comment