Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

Teatre al carrer

Teatre al carrer

Dimarts  (seguint mesures establertes pel Covid) vam anar fins a la plaça Mauthausen per veure l’espectacle  que l’AFA conjuntament amb l’Ajuntament ens havien organitzat per St. Jordi, però a causa del mal temps havíem ajornat. Anava  a càrrec d’un grup infantil anomenat “Capgiralla” Ens van fer posar les ulleres de la igualtat per explicar-nos la llegenda de Santa Jordina. Sí,sí ho heu entès bé, la llegenda de Santa Jordina. En aquest conte el drac no és dolent, la princesa és forta i se sap defensar tota sola i el cavaller no ha de salvar a ningú a més té por. Va ser un espectacle molt divertit i amb moltes cançons per ballar . Ens va agradar moltíssim!

 

 

No Comments

Post A Comment