Warning: getimagesize(/srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/ninots/wp-content/uploads/2017/01/Imatge-Bloc.png): failed to open stream: No such file or directory in /srv/vhost/llarinfants.caldesdemalavella.cat/home/html/wp-content/themes/bridge/title.php on line 85

PREINSCRIPCIONS LLAR D’INFANTS NINOTS

PREINSCRIPCIONS LLAR D’INFANTS NINOTS

 

Preinscripcions Llar d’Infants “Ninots”

La sol.licitud de preinscripció es formalitzarà a la Seu electrònica en el model normalitzat accedint a https://caldesdemalavella.eadministracio.cat  en el període comprès del 13 al 22 de maig ambdós inclosos.
Si no disposeu de signatura electrònica , us recomanem us doneu d’alta a Idcat mòbil, que us permetrà efectuar els tràmits amb la administració https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/Vull-identificar-me-digitalment/idcat-mobil/ 


Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament al telèfon 972470005 Ext. 2005 preguntant per la Sra. Carme Barceló, i al correu cbarcelo@caldesdemalavella.cat

Adjunta trobareu la carta informativa que des de la Llar d’infants volen fer arribar als pares, amb preus i modalitats.  

20200511_Publicació_Carta Informativa als Pares 2020.pdf [ ]
No Comments

Post A Comment